+420.415655421 (PO-PÁ: 8-16h) O nás Články B2B Velkoobchod

Nepřihlášený uživatel

Zásady ochany osobních údajů

Řada uživatelů internetu si neuvědomuje, jak snadno lze o nich získat osobní informace, když se pohybují na webu. Naše společnost vždy respektovala a chránila soukromí našich uživatelů. Kdybyste nám nemohli věřit, nemohli byste u nás ani nakupovat. Z toho důvodu je pro nás ochrana vašich osobních údajů navýsost důležitá. Vaše osobní údaje neposkytujeme žádným jiným subjektům, jsou vždy zpracovávány v souladu s platnými právními předpisy. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Garantujeme vám všechna práva vyplývající ze zákona č. 101/2000 Sb., v platném znění. Máte právo přístupu ke svým osobním údajům, právo na opravu svých osobních údajů a další práva vyplývající z § 11 a 21 zákona. Ochrana a respektování Vašich práv jsou naší prioritou.

Evidence návštěv

Pro evidenci návštěvnosti používáme službu Google Analytics. Data získaná touto službou se používají pouze pro statistické účely a nejsou v žádném případě důvěrná. Na základě těchto získaných dat se nikdy nepokoušíme identifikovat uživatele nebo zkoumat, kde se na webu pohyboval. Přehled informací, které získáme vaší návštěvou, je zde: http://www.google.com/support/googleanalytics.

Shromažďování osobních údajů a jejich zpracování

Od uživatelů našich stránek rovněž získáváme osobní údaje včetně e-mailové adresy při on-line nákupu, registraci do soutěží, poskytování on-line zákaznických služeb apod. Takto získané osobní údaje se používají výhradně k účelům, k nimž jste je sami poskytli. Vaše jméno, příjmení a adresu využíváme v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., v platném znění, k nabídce zboží a služeb.

Seznam shromažďovaných cookies

Níže uvedená tabulka obsahuje seznam shromažďovaných cookies.

NázevPopis
CARTSpojení na váš nákupní košík
CATEGORY_INFOUchovává informace o kategoriích na stránce, která umožňuje zobrazovat stránky rychleji
COMPAREProdukty, které máte v seznamu k porovnání
CURRENCYVaše preferovaná měna
CUSTOMERVaše číslo zákazníka (šifrované)
CUSTOMER_AUTHIndikátor Vašeho přihlášení v obchodu
CUSTOMER_INFOVaše skupina zákazníků (šifrované)
CUSTOMER_SEGMENT_IDSUloží segment zákazníků ID
EXTERNAL_NO_CACHEPříznak, který určuje, zda ukládání do mezipaměti je zakázán, nebo ne.
FRONTENDMůžete sesssion ID na serveru.
GUEST-VIEWUmožňuje hostům upravit své objednávky.
LAST_CATEGORYPoslední kategorie, kterou jste navštívili.
LAST_PRODUCTPoslední produkt, který si prohlíželi.
NEWMESSAGEOznačuje, zda nová zpráva byla doručena.
NO_CACHEInformuje o tom, zda je povoleno používat cache
PERSISTENT_SHOPPING_CARTOdkaz na informace o vašem košíku a sledování historie, pokud jste se ptali na stránky.
POLLID všech anket, ve kterých jste hlasovali
POLLNInformace o hlasování v anketách
RECENTLYCOMPAREDPoslední porovnávané produkty
STFInformace o produktech odeslané e-mailem přátelům
STOREInformace o zvolené jazykové verzi obchodu
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIEIndikuje, zda máte povoleny cookies
VIEWED_PRODUCT_IDSSeznam posledních navštívených produktů
WISHLISTŠifrovaný seznam produktů v seznamu oblíbených
WISHLIST_CNTPočet položek v seznamu oblíbených
Certifikované obchodní podmínky dTest